Fisk på grönsakspytt

Fisk på grönsakspytt

Fisk till middag idag? Servera med krämig grönsakspytt.

Ingredienser
4 port
600 g vit fiskfilé
1 krm vitpeppar
2 st paprikor
300 g squash
2 dl Arlaköket vispgrädde
1 st purjolök
15 g smör
1 msk vetemjöl
1 tsk salt
1 tsk timjan
1 msk vitvinsvinäger

Gör så här
Kärna ur paprikorna. Skär paprika och squash i tärningar.Strimla purjolöken.Fräs grönsakerna i några min. i smör i en vid traktörpanna. Strö över mjöl, salt och timjan. Häll på vinäger och grädde. Dela fisken i portionsbitar. Salta och peppra. Lägg ner fisken i grönsakspytten. Låt den sjuda under lock 5-8 min. Strö över lite färsk timjan. Servera med potatis.

Källa för receptet Fisk på grönsakspytt: Arla.se

Kommentera